Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Sleš u Beogradskoj areni poslednjeg dana jula

Sleš u Beogradskoj areni poslednjeg dana jula

Jedan od najboljih i najtraženijih gitarista u poslednjih trideset godina, nekadašnji član benda Guns’n’Roses, Saul Hudson, poznatiji kao Sleš (Slash) pokazaće sve svoje gitarske majstorije u Beogradskoj areni, 31. jula (20.00).

Reputacija ekspresivnog izvođača, prati ga i posle napuštanja Gansa, pre svega zbog ličnog pečata koji je ostavio u grupi Velvet Revolver, kao i na albumima drugih izvođača. Sleš će u Beogradu nastupiti u okviru svetske turneje na kojoj promoviše prvi solo album.

Pre dve godine, magazin „Time“ ga je svrstao na drugo mesto liste „deset najboljih gitarista (električna gitara) svih vremena“, a na „Gigwise“ listi nalazi se na 21. mestu među pedeset najslavnijih gitarista ikada.

Predgrupa će biti domaći pank sastav Tea Break. Iz velike ponude domaćih gitarskih bendova, Slešov menadžment se odlučio za Tea Break zbog, kako su naveli u odobrenju, „žestokog zvuka koji odgovara Slešovom senzibilitetu“.

Ovaj, nadamo se, gitarski spektakl najavljuju Jelen Live i Arena Beograd, a ulaznice po cenama od 2.700, 3.000 i 3.500 dinara mogu se kupiti na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, SC „Ušće“, knjižarama Delfi i Vulkan, Domu sindikata i Gigstixu. Internet prodaja obavlja se na sledećim sajtovima: arenabeograd.com, tickets.rs i eventim.rs. (DuB)