Naslovna » Izlasci » Sport » Treća Beogradska regata

Treća Beogradska regata

U nedelju, 14. avgusta od 11.00 na Savi, biće održana treća Beogradska regata.

Cilj organizatora, Rafting kluba „Alfa tim“, jeste da afirmiše turističku ponudu, ukaže na prirodne lepote prestonice, promoviše rafting kao sport i da omogući druženje zaljubljenika u reku Savu.

Start regate biće na Makišu, nedaleko od raskrsnice ulice Bore Stankovića (ulica koja spaja Savsku magistralu i stari Obrenovački put) i starog Obrenovačkog puta. Cilj je na beogradskom kupalištu Ade Ciganlije, nedaleko od kluba „Easy“.

Regata će imati sportsko-rekreativni deo – rafting trku discipline head-to-head i turnir u odbojci na pesku. Na cilju regate formiraće se četvoročlani timovi (potrebna prijava organizatoru na licu mesta) koji će se oprobati u head-to-headu i odbojci u nokaut formi takmičenja.

Učešće na regati je omogućeno svim zainteresovanima. Ukoliko neko dođe sa svojim plovilom, registracija za učešće iznosi 200 dinara po osobi, a ko nema čamac, može da rezerviše mesto u čamcima organizatora po ceni od 500 dinara po osobi. Učesnici bi trebalo da budu na startu u 9.00, zbog registracije i pripreme. (DuB)

 

loading...