Naslovna » Porodica » Deca » Zabava za mališane u tašmajdanskom parku

Zabava za mališane u tašmajdanskom parku

Svake srede (18.00-20.00) i subote (17.00-19.00) tokom avgusta u tašmajdanskom parku, plesni studio „Ris“ pobrinuće se da se klinci i klinceze dobro zabave i da se vrate igrama na svežem vazduhu u kojima su uživali njihove mame, tate, bake ili deke.

Naime, plesači i plesačice iz plesnog studija biće tu da mališane nauče ili podsete kako se igra lastiš, školice, kockice i šta sve može da se uradi sa klikerima, kredom ili vijačom!

Pre desetak godina, dečje igre su izgledale potpuno drugačije. Bilo je potrebno imati šaku šarenih klikera, nekoliko metara „gume za gaće“, kredu, mladu granu drveta ili jednostavno malo kreativnosti i mašte da bi na ulicama nastajale stotine različitih dečijih igara. Nostalgija za tim vremenom i zabrinutost zbog nedovoljne fizičke aktivnosti najmlađih generacija pokrenula je jednu ovakvu akciju.za džabe

„Ova akcija je neprofitna i ljudima ne treba ništa sem dobre volje da nam se pridruže! Zato pozivam sve roditelje, stričeve, ujne, tetke, deke, sestre i sve druge pozitivne ljude da dovedu svoju decu i da se zajedno sa njima vrate u ona bezbrižba doba. Vratimo zajedno najlepše igre deci!“, rekla je Tamara Popović, organizator akcije i glavni koreograf plesnog studija „Ris“. (DuB)