Naslovna » Porodica » Deca » Akcija „Back to school“ u Šoping molu „Delta City“

Akcija „Back to school“ u Šoping molu „Delta City“

Velika akcija „Back to school“ počeće u ponedeljak, 22. avgusta u Šoping molu „Delta City“ i trajaće do nedelje, 4. septembra. Svakog dana od 17.00 do 19.00, vikendom i od 11.00 do 13.00, najmlađi posetioci imaće priliku da uživaju u školskim časovima, osmišljenim kao edukativne radionice.

 Sva deca moći će da se prisete svojih školskih obaveza kao i da osveže znanje iz srpskog jezika i matematike i veštine iz likovnog
i fizičkog vaspitanja. Kroz zabavu i igru, učesnici radionica uživaće u igrama kao što su „Sastavi reč“, „Na slovo, na slovo“, „Osmice“, „Veseli digitron“, „Crtamo životinje“, „Ko gde pripada“ i mnoge druge. Pored učenja, mališani će u kreativnom delu radionica, od raznih materijala, praviti nalepnice i uvijače za sveske i knjige, a svakog dana, crtaće na zadatu temu.

Za vreme „velikog odmora“, koji će u ovim radionicama izgledati kao prava žurka, nastupiće animatori, plesači a biće organizovane i muzičke igre. Učesnici edukativnih radionica, imaće priliku da osvoje vredne nagrade kao poklon od Delta Cityja za buduće školske dane.

U okviru akcije “Back to school” biće organizovana i razmena i kupovina starih knjiga pa će učenici, po nižim cenama, moći sebi da obezbede udžbenike za narednu školsku godinu. Posetioci šoping mola, koji to žele, mogu odvojiti knjige i školski pribor, koji će biti donirani specijalizovanim školama „Sava Jovanović Sirogojno“ i „Anton Skela“. (DuB)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.