Naslovna » BG servis » Akcija Jat Airwaysa „Vreme leti. Što pre poleti!“

Akcija Jat Airwaysa „Vreme leti. Što pre poleti!“

Od 15. avgusta do 5. septembra Jat Airways, po izuzetno povoljnim cenama, prodavaće povratne karte za putovanja od 15. septembra ove do 15. marta naredne godine pod sloganom „Vreme leti. Što pre poleti!“.

Promotivne cene, u koje su uračunate sve takse osim troškova izdavanja aviokarte, ne važe samo za putovanja od 16. decembra 2011. do 15. januara 2012, u vreme trajanja novogodišnjih i božićnih praznika.

Povratna karta za Rim, Milano, Istanbul, Solun, Cirih, Berlin, Frankfurt i Dizeldorf, moći će da se kupi po ceni već od 99 evra. Svi koji žele da putuju za Atinu, Amsterdam, Brisel, Pariz, London, Kopenhagen, Stokholm ili Geteborg, moći će, u pomenutom periodu, da kupe povratne karte po ceni već od 139 evra.

Putnici koji žele da lete iz Podgorice, Sarajeva i Skoplja ka bilo kojoj evropskoj destinaciji Jata i nazad, mogu to učiniti kupovinom povratne karte po ceni već od 195 evra. Povratne karte za Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje i Beč i dalje se mogu kupiti po ceni od već 99 evra.

Karte se mogu rezevisati na sajtu jat.com, besplatnim pozivom Jatovog kolcentra 0800-111-528 sa mobilne i fiksne telefonije Srbije, ili telefona +381/3112-123 za pozive iz inostranstva, kao i pozivanjem broja 020/290-240 za pozive iz Crne Gore po ceni lokalnog telefonskog poziva. Promotivne karte Jata mogu se platiti i preko Telenorove mobilne mreže, a prodaja se, osim u svim Jatovim poslovnicama u zemlji i predstavništvima u inostranstvu obavlja i u svim agencijama koje su ovlašćene za prodaju karata srpskog nacionalnog avioprevoznika. (DuB)