Naslovna » Izlasci » Film » „Čuvar zoološkog vrta“ od 25. avgusta

„Čuvar zoološkog vrta“ od 25. avgusta

Premijera filma „Čuvar zoološkog vrta“ (Zookeeper) zakazana je za sredu, 24. avgust (21.00) u GrebGreb Letnjem bioskopu na Adi, a na redovnom repertoaru film će se naći od četvrtka, 25.avgusta.

 U subotu 20. avgusta, od 10.00 do 14.00, u malom amfiteatru Zoološkog vrta, kod kaveza sa majmunima i belim lavovima, svi posetioci imaće priliku da učestvuju u likovnoj radionici na temu „Ljubav među životinjama“. Autori najboljih radova dobiće karte za film „Čuvar zoološkog vrta“, DVD izdanja i postere filma. (DuB)

[box_dark]Režija: Frenk Korači
Uloge / glasovi : Kevin Džejms, Rozario Doson, Šer, Adam Sendler, Silvester Stalone…Životinje u Zoološkom vrtu Frenflin obožavaju svog čuvara Grifina. On se inače, mnogo prijatnije oseća u društvu lavova nego devojaka. Zato shvata da, kako bi bio u stanju da osvoji devojku, mora da napusti zoološki vrt i nađe bolji posao. Životinje, u panici, odlučuju da prekrše pravilo i otkriju najveću tajnu: da pričaju pred ljudima! Kako bi sprečili Grifina da ih napusti, odlučuju da ga nauče trikovima udvaranja, u životinjskom stilu.[/box_dark]