Naslovna » Izlasci » Film » Kauboji i vanzemaljci

Kauboji i vanzemaljci

Od 11. avgusta u bioskopima će se prikazivati „Kauboji i vanzemaljci“ (Cowboys And Aliens) u režiji Džona Favra. Akcioni NF, pa još vestern i triler, mešavina je (kao što naziv i dočarava) klasičnog vesterna i filma o invaziji vanzemaljaca, ali na potpuno originalan način.

Uz pomoć vrhunskih filmadžija – Stivena Spilberga, Rona Hauarda, Brajana Grejzera, Aleksa Kurcmana i Roberta Orcija – publika će doživeti stari, dobri Divlji Zapad i pobunu usamljenog kauboja protiv terora koji stiže sa druge planete. Uloge tumače Danijel Kreg, Harison Ford, Olivija Vajld, Sem Rokvel.

Kauboj koji se ne seća svoje prošlosti stiže u Absolušn, grad kojim upravlja pukovnik čelične ruke. Strah nepojmljivih razmera doneće nebeski pljačkaši koji će se obrušiti na grad u letećim vozilima sa zaslepljujućim svetlima. Dok oni otimaju bespomoćne ljude, revolveraš sa misterioznim okovom na ruci polako će se prisećati ko je i gde je bio. Shvatiće da može da pomogne u ratu sa vanzemaljskom silom. Udružiće meštane, pukovnika i njegovu kliku, odmetnike i Apače protiv zajedničkog neprijatelja… (DuB)