Naslovna » BG svaštara » Nova sezona u Beogradskoj areni

Nova sezona u Beogradskoj areni

Kako se kalendarski bude bližio kraj leta, tako će početi da se zahuktava, nova, zanimljiva sezona u Beogradskoj areni.

Predstavljamo vam neke od događaja… Zabava počinje 3. septembra Foam Festom (Pena parti), za koji se ulaznice nalaze u prodaji i to po ceni od 2.200 dinara. Od 16. do 18. septembra očekuje nas jedno od omiljenih takmičenja u Srba, Dejvis kup (Davis Cup) – naši asovi igraće protiv Argentine. Ulaznice za ovaj događaj uskoro će biti puštene u prodaju.

Najavljujemo i koncert koji ne biste smeli da propustite! Brajan Feri (Bryan Ferry) će se ponovo pokloniti pred beogradskom publikom i to 20. septembra. Ulaznice za koncert ove muzičke legende, koja i dalje pleni neverovatnim šarmom, u prodaji su po cenama od 2.900 do 6.000 dinara.

Norman Kventin Li Kuk, poznat kao Fetboj Slim (Fatboy Slim), pokušaće da 23. septembra napravi didžej žurku koja će u toj kategoiji obeležiti predstojeću sezonu u Areni. Ulaznica za ovaj događaj košta 2.490 dinara. A operska diva iz Španije, svetski poznata Monserat Kabalje (Montserrat Caballe), u okviru oproštajne turneje održaće koncert u Areni 6. novembra. Ovo će svakako biti koncert od koga se mnogo očekuje. Nadajmo se ne i previše. Kao dirigent na ovom muzičkom spektaklu nastupiće Hoze Kolado. Cena ulaznica: 3.500, 4.500 i 5.500 dinara. Uskoro i druge najave za burnu jesen u Beogradskoj areni… (DuB)

 

Uređuje: Nada Mandić