Naslovna » Izlasci » Film » „Pingvini moga tate“ pretpremijerno 20. i 21. avgusta

„Pingvini moga tate“ pretpremijerno 20. i 21. avgusta

Novi film Džima Kerija, „Pingvini moga tate“ (Mr Popper’s Penguins), pretpremijerno će biti prikazan 20. i 21. avgusta u multipleksu „Kolosej“, „Ster Cineplex“ i „Arena Cineplex“ u Novom Sadu, dok će se na redovnom repertoaru bioskopa naći od 25. avgusta.

Tim povodom, u prizemlju SC „Ušće“ u subotu, 20. avgusta u 15.00, biće otvorena izložba fotografija „Naš porodični ljubimac“.

Postavka će biti sastavljena od dvadeset najboljih fotografija prikupljenih tokom istoimenog nagradnog konkursa koji je bio organizovan na FB strani „MCF MegaCom filma“. Duhovite i nežne fotografije prikazuju porodice sa kućnim ljubimcima u raznim situacijama. Ovom prilikom, žiri će proglasiti i pobednike konkursa, koji će osvojiti produženi porodični vikend na Tari, poklon Centra dečjih letovališta. (DuB)

[box_dark]Tom Poper (Džim Keri) je uspešan njujorški biznismen koji se udaljio od porodice jer previše radi. Nakon smrti njegovog oca, velikog svetskog putnika koji je retko bio kod kuće, na vrata mu stiže neobično nasledstvo – pingvin. Kao da to nije dovoljno, uskoro na na njegovu adresu stiže još pingvina, tako da na kraju njegovim luksuznim stanom trčkara šest pingvina koji sve prevrću naglavačke. Pošto su njegova deca očarana neobičnim kućnim ljubimcima, Poper odlučuje da ih zadrži, pokušavajući da usput izvede zahtevni poslovni poduhvat i otkupi restoran koji je kao mali posećivao sa svojim ocem. Plan je da se restoran sruši kako bi se na njegovom mestu izgradila nova zgrada. Međutim, zahvaljujući bezobraznim, napornim, ali i očaravajućim pingvinima, svi planovi gospodina Popera će se promeniti, a njegova porodica će se ponovo naći na okupu.[/box_dark]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.