Naslovna » Izlasci » Sport » Prodaja ulaznica za meč Crvena zvezda – Ren

Prodaja ulaznica za meč Crvena zvezda – Ren

Od 15. avgusta prodavaće se ulaznice za fudbalsku utakmicu Crvena zvezda – Ren, u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, koja će biti odigrana na Marakani, 18. avgusta od 20.30.

Cena karata su 600 (sever i jug), 900 (istok) i 1.200 dinara (zapad), a za ovu utakmicu važiće i sezonske karte. Radno vreme blagajni je od 10.00 do 18.00, a na dan utakmice do 20.30 (kapije stadiona biće otvorene od 16.30).

Crvena zvezda obaveštava navijače da je do promene cena dnevnih karata došlo jer će se razlika u sumi u odnosu na cenu karata za meč sa Ventspilsom usmeriti za pomoć srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, posebno onom u centralnim i južnim enklavama, a sve posredstvom humanitarnih organizacija navijača i SPC.

– Postavićemo dva prstena kontrole. Prvi na udaljenosti od sto metara u odnosu na kapije, a drugi na samim kapijama. Zato molimo sve navijače da na vreme obezbede kartu za utakmicu. Ujedno ih pozivamo da karte sačuvaju tokom celog meča, da ih ne bacaju ili daju redarima, jer će određenih provera na zahtev UEFA biti i tokom meča. Mesta su numerisana i svako treba da sedi na svojoj stolici, nikako na stepenicama. Protiv Ventspilsa smo dobili visoke ocene za organizaciju utakmice, ali i dalje smo pod prismotrom UEFA, i nadalje će se svaka greška kažnjavati. Zato je izuzetno važno da ponovimo atmosferu i ponašanje sa meča protiv Letonaca kako bismo izbegli novčane kazne – kazao je Zvezdin menadžer za bezbednost Ivan Petrić. (DuB)