Naslovna » BG svaštara » Proslava Dana mladih na Avali

Proslava Dana mladih na Avali

Povodom Dana mladih, u subotu 13. avgusta od 17.00, Beogradska trgovačka omladina organizuje besplatni zabavno-edukativni program na platou ispred Avalskog tornja.

Svi prisutni imaće priliku da se upoznaju i sa Avalskim tornjem – jedinstvenim turističkim i građevinskim simbolom Beograda, i digitalnim svetom koji nudi putem televizije i interneta.

Program obuhvata finansijsku edukaciju iz istorijata ekonomije i savremenog poslovanja. Učesnici programa moći će da učestvuju i u nagradnom kvizu, a za najbolje učesnike obezbeđene su izuzetno vredne nagrade, među kojima je i stipendija za studije.

Zabavni deo programa biće obeležen nastupom perkusionista među kojima je i Miloš Branisavljević (stipendista Univerziteta Berkli), i ženskog kvarteta Wondert String.

– Želeli smo da jednim sveobuhvatnim programom podsetimo i mlade i nešto starije na društveno odgovorno ponašanje i zato je program tako osmišljen da na zanimljiv način promoviše odgovornost i ukaže na položaj mladih u društvu – istakao je Nenad Simić, predsednik Beogradske trgovačke omladine.

Svi zainteresovani mogu da za dolazak iskoriste linije GSP-a: 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407 i 408 i otvoreni autobus „Laste“, koji polazi u 9.00, 12.00, 15.00 i 18.00 sa Trga Nikole Pašića. (DuB)