Naslovna » BG svaštara » Prvi šampionat u Srbiji u igri Angry Birds

Prvi šampionat u Srbiji u igri Angry Birds

Prvi šampionat u Srbiji u igri „Angry Birds“ za telefone sa ekranom osetljivim na dodir počeće sutra u Beogradu u organizaciji „Nokije„, najavila je ta kompanija. U osam velikih gradova širom Srbije zainteresovani će imati priliku da pokažu svoje veštine u ovoj zanimljivoj igri.

Šampionat će biti održan u Beogradu 5. i 6. avgusta na Trgu Nikole Pašića, u Subotici 7. i 8. avgusta na Trgu Slobode, Novom Sadu 9. i 10. avgusta na Trgu Slobode, Kragujevcu 11. i 12. avgusta na Gradskom trgu, Čacku 13. i 14. avgusta na Trgu Zorana Ðinđića, Nišu 16. i 17. avgusta na Trgu kralja Aleksandra, Novom Pazaru 18 i 19. avgusta na Gradskom trgu i u Kruševcu 20. i 21. avgusta na Gradskom trgu.

Najbolji igrači u svakom od gradova osvojiće vrednu nagradu – najnoviji „Nokia X7 smart“ telefon, kao i pravo da učestvuju u superfinalu ovog šampionata u Beogradu, koje će biti održano na Trgu Nikole Pašića, 27. avgusta.

Pobednik finala će osvojiti put na čuveni karneval u Rio de Žaneiru za dve osobe.

„Angry Birds“ je igra koja je postal pravi društveni fenomen i do sada su je 100 miliona puta preuzeli korisnici smart telefona, dok više od 40 miliona korisnika redovno igra ovu igricu, navedeno je u saopštenju. (Economy)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.