Naslovna » Izlasci » Film » Snima se film „Sistem“ Momčila Preradovića

Snima se film „Sistem“ Momčila Preradovića

U toku je snimanje prve domaće urbane bajke, komedije „Sistem“ Momčila Preradovića. Poslednja klapa planirana je za kraj septembra, dok će početak 2012. obeležiti premijera ovog mladog reditelja.

Posle filma „Zabranjena ljubav“, reditelj i scenarista Momčilo Preradović nastavlja saradnju sa glumcem Milanom Veljkovićem, koji tumači jednu od glavnih uloga pored Miloša Vlalukina. U ostalim ulogama su i Nikola Kojo, Nada Macanković, Nenad Nenadović, Darko Stanojević, Dragan Vujić-Vujke, Milena Dravić, Petar Kralj, Tihomir Stanić, Milorad Mandić- Manda, Nataša Kostić, Branko Bojović (Bane Sunshine) i drugi. (DuB)

[box_dark]Dva najbolja prijatelja sa Dorćola, Semestar i Kvartal, pored svakodnevnog dangubljenja sa prijateljima iz kraja, pokušavaju da pronađu način da dođu do brzog i lakog novca koji bi im promenio život iz korena. Semestar, inače student filozofije koji jako dobro poznaje računare, sticajem okolnosti sa svojim najboljim prijateljem ulazi u jedan oblik multilevela. Ubrzo Semestar i Kvartal počinju da smišljaju način da prevarom prevare prevaranta i da ceo sistem prevare u kom se nalaze preokrenu u svoju korist. U nastojenju da svoj plan sprovedu u delo, prolaze kroz niz komičnih situacija koje radnju filma vode do neočekivanog obrta.[/box_dark]

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.