Naslovna » Porodica » Deca » Upis u kreativne radionice Dečjeg kulturnog centra od 1. septembra

Upis u kreativne radionice Dečjeg kulturnog centra od 1. septembra

Dečji kulturni centar Beograda (Takovska 8) i ove školske godine otvara vrata deci i mladima da na kreativan način provedu svoje slobodno vreme. Upis u sve stalne grupe počinje 1. septembra.

Prijave se vrše putem telefona 3242-011 i 3242-012, mejla info@dkcb.rs ili dolaskom u DKCB. Brojne aktivnosti koje se organizuju u ovom centru pružaju mladima mogućnost da razviju talente i iskažu se u najrazličitijim vrstama umetnosti kao što su balet, gluma, muzika, slikarstvo, vajarstvo, strip i karikatura, animirani i igrani film, literarno stvaralaštvo i drugo.

Novi programi kreiraju se ne samo za decu osnovnoškolskog uzrasta već i za srednjoškolce, koji na interaktivnim tribinama dobijaju priliku da polemišu sa odabranim gostima na teme koje ih okupiraju u njihovom odrastanju.

Na obnovljenim scenama školski bendovi sada imaju prostor za probe i svirku. U planu su i večeri slem poezije, koncerti poznatih rok muzičara i grupa, koncerti studenata Fakulteta muzičkih umetnosti, likovne izložbe kako dece tako i mladih profesionalaca. Pozorišna predstava za mlade „U senci Hamleta“ na stalnom je repertoaru Male scene DKCB. U radu ateljea, studija i radionica učestvuju deca i mladi shodno svojim interesovanjima, bez prethodnih audicija, a sa onima kod kojih se prepozna posebna sklonost i talenat, pedagozi rade dodatno. (DuBfoto: AKARAKINGDOMS / FreeDigitalPhotos.net)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.