Naslovna » BG svaštara » Voždovačke letnje večeri

Voždovačke letnje večeri

Centar za kulturu i sport „Šumice“ posle 25 godina ponovo oživljava „Voždovačke letnje večeri“, koje će trajati od 15. do 31. avgusta.

Narednih dana svi Voždovčani i Beograđani imaće priliku da uživaju u druženju sa brojnim umetnicima, glumcima, piscima i sportistima, koji će ih svojim programom zabavljati u bašti CKS „Šumice“. za džabe

Tokom prva tri dana sledeće nedelje, koji će svakodnevno započinjati sa koncertom za šetače, a završavati se koncertom za zaljubljene, biće održana pozorišna predstava „Teatra 13“ (15. avgusta), dečija predstava pozorišta „Peđolino“ (16. avgusta), a u sredu, 17. avgusta, gost večeri biće profesor solo pevanja Milojko Pajević. Ulazak je slobodan.

Pored „Voždovačkih letnjih večeri“, u CKS „Šumice“ postoji i niz drugih sadržaja koji su tokom raspusta besplatni za sve đake, kao što su kampovi košarke, odbojke, džudoa i korektivne gimnastike (ponedeljkom, sredom i petkom) i orijentiring i korektivna gimnastika (utorkom, četvrtkom i subotom). Svakoga dana tokom avgusta organizovan je i besplatan pikado klub i stoni tenis za đake. (Beoinfo)