Naslovna » Izlasci » Film » „Automobili 2“ od 8. septembra u bioskopima
Automobili 2
Automobili 2

„Automobili 2“ od 8. septembra u bioskopima

Od 8. septembra u bioskopima će se prikazivati animirani film „Automobili 2“ (Cars 2) u 2D i 3D tehnici.

U novoj avanturističkoj komediji studija „Disney-Pixar“, trkački automobil Munja Mekvin i njegov najbolji prijatelj, kamion za tegljenje automobila Mejter, vozikaće se po egzotičnim lokacijama širom sveta.

Pridružiće im se i mehaničarska ekipa iz rodnog grada Radijator Springsa kada se budu uputili preko okeana da bi učestvovali u borbi za prvi svetski Gran pri. Put do šampionata biće pun prepreka, zaobilaznica i urnebesno smešnih iznenađenja kad se Mejter upetlja u sopstvenu intrigantnu avanturu – međunarodnu špijunažu. Rastrzan između asistiranja Munji u trci koja odlučuje o najbržem automobilu na svetu i snalaženja u strogo poverljivoj špijunskoj misiji koju vodi najbolji britanski super špijun Fin Projektil, Mejtera će ovo akcijom nabijeno putovanje odvesti do eksplozivne potere kroz ulice Japana, Italije, Francuske i Engleske. U tome će ga pratiti prijatelji, a posmatraće ga ceo svet.

Glasovi: Oven Vilson, Larry the Cable Guy, Majkl Kejn, Emili Mortimer, Džo Mantenja. Režija: Džon Lesiter i Bred Luis. (DuB)