Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Hladno pivo u Hali sportova 2. decembra

Hladno pivo u Hali sportova 2. decembra

Zagrebački bend Hladno pivo održaće 2. decembra u Hali sportova veliki beogradski koncert u okviru regionalne turneje na kojoj promoviše novi CD album „Svijet glamura“.

Ulaznice za koncert Hladnog piva od danas (27. septembar) su u prodaji i to po specijalnoj ceni – početnih 1.000 ulaznica koštaće samo 1.000 dinara, a za ostale cena je 1.200 dinara. Karte mogu da se kupe na blagajni Beogradske arene, Doma sindikata, Bilet centra (Trg Republike), Doma omladine i SC „Ušće“ (glavni ulaz info pult), u knjižarama Lagune, prodavnicama Corner Shopa, u Archigraphu (TC Merkur), Prokartu (biletarnica pozorišta „Boško Buha“) i OPYO travelu (Batajnica).

Bend je na prostoru bivše Jugoslavije poznat po hitovima „Pitala si me“, „Nije sve tako sivo“, „Samo za taj osjećaj“, „Pjevajte nešto ljubavno“. Prvi koncert u Srbiji održali su u Hali sportova pred više od 4.000 fanova u jesen 2008. godine.

Najpopularniji pank-rok bend iz Hrvatske pre nekoliko meseci objavilo je novi CD album „Svijet glamura“, sa koga su ‘skinuti’ singlovi/spotovi „Ezoterija“ (za pola godine više od pola miliona YouTube pregleda!), „Svijet glamura“ i od pre nekoliko dana „Fotoaparat“.

Pevač Mile Kekin, gitarista Zoran Subošić Zoki, basista Krešimir Šokec Šoki, bubnjar Mladen Subošić Suba, trubač Stipe Mađor Božinović i klavijaturista Milko Kiš Deda insistirali su da u Beogradu opet sviraju u Hali sportova! A zašto – možete da čujete OVDE(danubeogradu.rs)

PROČITAJTE I… Još jednom – Hladno pivo!

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.