Naslovna » Porodica » Deca » Internet centar „Dnevna soba“

Internet centar „Dnevna soba“

U Dečjem kulturnom centru Beograda u Takovskoj 8, biće otvoren internet centar „Dnevna soba“, 30. septembra od 19.00.

U atrijumu DKCB učesnici Radosti Evrope prvi će moći da besplatno koriste internet, slušaju omiljenu muziku i da nauče nešto novo. Posle ove manifestacije, tokom cele školske godine, Vip mobile stručnjaci, za decu osnovnoškolskog uzrasta i njihove roditelje, organizovaće niz besplatnih radionica o temi „Bezbedan let kroz Internet svet“.za džabe

Roditelji će dobiti konkretne informacije o mogućnostima koje njihovoj deci pruža internet, kako da prate i kontrolišu aktivnosti na internetu, a biće im predočeni i programi koji su u funkciji prevencije zloupotrebe dece na društvenim mrežama, kao i niz praktičnih saveta i primera. Deca će, sa druge strane, imati priliku da na veoma interesantan način saznaju kako internet funkcioniše, šta se stvarno dešava kada se otvara određena internet strana, kako da provere verodostojnost informacije koju nađu i čuju pregršt zanimljivih informacija o društvenim mrežama.

Otvaranje „Dnevne sobe“ ulepšaće balerine Studija za igru DKCB plesnom numerom „Networking“ i školski bend Unija ludaka. Organizator je DKCB u saradnji sa kompanijama Vip mobile i AIGO BS. (dubfoto: Clare Bloomfield / FreeDigitalPhotos.net)