Naslovna » BG servis » Milion dinara za Beogradski bebi klub

Milion dinara za Beogradski bebi klub

Beogradska kulturna mreža, producent Belgrade Beer Festa, doniraće milion dinara za akciju Skupštine grada Beograda „Beogradski bebi klub“. Celokupan novac prikupljen je zahvaljujuću društveno odgovornoj kampanji „Suveniri za BG bebi klub“, koja je pratila ovogodišnji Festival piva.

Najveći deo novca prikupljen je tokom trajanja festivala, od 17. do 21. avgusta, na štandu za prodaju suvenira BBF, a značajan deo i pre početka festivala, kada su se suveniri prodavali na štandu koji se nalazio ispred „Ušće“ SC. Suvenire koji su preostali posle završetka Belgrade Beer Festa otkupila je Beogradska Kulturna Mreža. Akciji su se priključili i „Ušće“ SC i kompanija Frikom, koji će takođe donirati određena sredstva, kao i Inspektor Blaža, koji će prihod od prodaje svog DVD-ja uplatiti u istu svrhu.

Do sada je u Beogradu podeljeno 14.850 a u najnerazvijenijim opštinama u Srbiji 3.246 paketa.

Među stotinama hiljada posetilaca Beer Festa, ove godine je bilo i nekoliko desetina hiljada gostiju iz inostranstva, koji su zahvaljujući ovoj kampanji kupovinom suvenira takođe dali svoj doprinos „Beogradskom bebi klubu“. (DuB)