Naslovna » Izlasci » Festivali » Prijava za radionicu „Green Screen Festa“

Prijava za radionicu „Green Screen Festa“

Međunarodni festival ekološkog filma „Green Screen Fest“ i Centar za nove komunikacije „Dokukino“ pozivaju učenike srednjih škola da se prijave na učešće u besplatnoj radionici kratkog filma i videa, koja će biti održana u okviru „Green Screen Festa“ od 14. do 16. novembra.

Za tri dana, koliko traje radionica, učesnici će imati priliku da nauče osnove kratkog filma i videa, grupno će raditi na idejama za svoje kratke filmove, kao i na načinima realizacije istih.

Prijavu mogu poslati učenici srednjih škola i to na taj način što će napraviti jednu fotografiju na temu „Voda“ i poslati je na zvaničnu e-mail adresu Festivala videoradionica@cuzs.org sa osnovnim podacima (ime i prezime, godište, škola, kontakt telefon i e-mail adresa) do 1 novembra 2011.godine. Organizatori će kontaktirati autore koji su odabrani za pohađanje radionice.

Filmovi i video radovi će se na radionici kratkog filma i videa u okviru Festivala snimati mobilnim telefonima i drugim netradicionalnim tehnikama snimanja filmova, jer je želja organizatora da se kroz inovativni, nekonvencionalni i svima dostupan način istraže granice kreativnog stvaralaštva mladih na polju filma i filmske umetnosti. (DuB)

Pročitajte i…
Green Screen Fest u UN kalendaru manifestacija

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.