Naslovna » Izlasci » Sport » Srbija – Farska Ostrva

Srbija – Farska Ostrva

U utorak, 6. septembra od 20.30, na stadionu Partizana biće odigrana utakmica Srbija – Farska Ostrva, u okviru kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

Uoči utakmice Grupe C, Fudbalski savez Srbije uputio je poziv navijačima da dođu na stadion i podrže naš nacionalni tim. Savez apeluje da se „fer-plej navijanjem, sportskim ponašanjem, poštovanjem svih aktera meča i kompletnim utiskom pokaže Srbija u pravom svetlu u širim okvirima“.

Naša reprezentacija je pod uslovnom kaznom izrečenom od UEFA, zbog nemilih scena u Đenovi, 12. oktobra 2010. godine. Ova utakmica je, iz bezbednosnih razloga, proglašena susretom visokog rizika, a igra se u okviru proslave FIFA Dana fer-pleja, pa će prethoditi i adekvatna ceremonija obeležavanja tog događaja. Prilikom ulaza biće preduzete visoke bezbedonosne mere i FSS podseća da se ne unose zakonom zabranjena sredstva.

Cene ulaznica su 700 dinara za zapadnu, 500 za istočnu i 300 dinara za južnu i severnu tribinu. Ulaznice mogu da se kupe putem interneta, na adresi ticketline.rs i na blagajni stadiona Partizana. Blagajne će na dan utakmice biti otvorene od 9.00 do početka meča. (DuB)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.