Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Vikend u klubu „Gun“

Vikend u klubu „Gun“

U petak, 23. septembra od 22.30, domaćin u klubu Gun (Miloša Pocerca 10) biće DJ Marko Gangbanger, a sviraće Čikine bombone, dok će dan kasnije biti organizovan „Bal vampira“.

U Gun Clubu počinje serijal večeri popularnog di-džeja tokom koga će ugostiti veliki broj domaćih bendova. Pored benda Čikine bombone nastupiće i trupa Burlesque performans. Za ovu noć (do četiri ujutru) cena ulaznice je 300 dinara, a karte se kupuju na ulazu u klub.

U subotu, 24. septembra od 22.30 biće održana žurka „Bal vampira“, veče romantizma i elegancije u nastavku serije događaja koju organizuju Partimejkersi. Veče je inspirisano pojmom, estetikom i pričom o vampirima iz književnosti, umetnosti, muzike, popularnih filmova i legendi.

Posetioci će moći da uživaju u mračnoj atmosferi dekorisanoj prikazima filmova i priča o vampirima, ali i u raznovrsnoj muzici kao što su new wave, post-punk, art rock, synthpop, alternative rock, darkwave, industrial, death-rock, kao i muzikom iz raznih vampirskih filmova. Dres kod: Vampire, Black, Red, Neoromantic, Victorian, Goth… Cena ulaznice je 150 dinara. (DuB)