Naslovna » Porodica » Deca » 4. KidsPatch

4. KidsPatch

Novo festivalsko izdanje manifestacije KidsPatch biće održano 22. i 23. oktobra u Dečijem kulturnom centru Majdan (Kozjačka 3-5).

Posle veoma aktivne i dinamične godine u kojoj je održana ViceVerse turneja po Švedskoj, Sloveniji, Nemačkoj i Makedoniji, uz gostovanja sa specijanim programima u okviru festivala kao što su Mikser i Novo doba u Beogradu, Sound&Visions u Majdanpeku, ili pak premijernog izdanja na festivalu Sinestezija u Herceg Novom, uslediće beogradsko izdanje KidsPatcha.

U okviru ovogodišnjeg, međunarodnog, programa biće istražena polja dizajna karaktera, robotike, elektronske muzike i live animacije uz učešće gostiju i umetnika iz Norveške (3753% Tørdal) i Francuske (Le Club des Chats), kao i brojnih lokalnih mladih umetnika i ilustratora iz regiona kao što su Fat Kid Beny, Stefan Unković, Nikola Prijić, Weedzor, D-bend studio i mnogi drugi. Nastavlja se i saradnja sa festivalom Animanima iz Čačka kroz projekciju selektovanih animiranih filmova za najmlađe.

Kao i svake godine, broj učesnika u radionicama je ograničen, ali će javni deo programa u nedelju 23. oktobra biti otvoren za svu decu i širu publiku. (dub)