Naslovna » Izlasci » Sport » Fudbal: Jelen Superliga, 8. kolo

Fudbal: Jelen Superliga, 8. kolo

Tokom predstojećeg vikenda biće odigrane utakmice osmog kola Jelen Superlige Srbije.

U Beogradu će biti odigrane tri utakmice: 15. oktobra od 14.30 na Omladinskom stadionu sastaće se OFK Beograd i Smederevo, a od 17.00 Partizan i Spartak Subotica, a dan kasnije igraće na Banjici Rad i Vojvodina (16. okt; 14.30).

Ostali mečevi: (15. oktobar, 14.30) Jagodina – Javor, Metalac – Crvena zvezda, Novi Pazar – Borac, Sloboda Sevojno – BSK, (16. oktobar, 14.30) Hajduk Kula – Radnički 1923.

Za utakmicu Partizan-Spartak ulaznice će se prodavati na blagajnama stadiona Partizan od 10.00 do 17.00. Cene karata su 200 dinara (jug) i 400 dinara (istok i zapad), a pretplatne karte važe. Utakmicu će prenositi RTS 2 od 16.55.

Svaki navijač koji donese dve prazne limenke Lav piva sa Partizanovim grbom na ulaz E (zapadna tribina) i ubaci ih u specijalno označen kontejner, dobija besplatnu ulaznicu za meč. Broj ulaznica je ograničen, mogućnost učestvovanja imaju samo punoletne osobe, a jedna osoba će moći da dobije maksimum četiri ulaznice. Carlsberg i Partizan ovim putem žele da istraju na procesu podizanju društvene svesti, kada je reciklaža u pitanju, a sve pod geslom: ‘Čuvaj životnu sredinu i uživaj u fudbalu’. (dub)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.