Naslovna » Izlasci » Film » Ne znam kako joj polazi za rukom

Ne znam kako joj polazi za rukom

Premijera filma „Ne znam kako joj polazi za rukom“ (I Don’t Know How She Does It) zakazana je za 20. oktobar u multiplexu Kolosej („Ušće“ SC).

Uloge tumače Sara Džesika Parker, Pirs Brosnan, Greg Kiner, Kristina Hendriks i Olivija Man, a reditelj filma je Daglas Mekgrat.

Film je snimljen po istoimenom romanu Alison Pirson, koja je napisala uspešnu priču o Kejt Redi, tokom dana uspešnoj menadžerki, a van radnog vremena posvećenoj majci i srećno udatoj ženi. Iako je muž Ričard ostao bez posla Kejt, uz veliku pomoć najbolje prijateljice Alison, balansira između porodice i karijere.

Dok juri sa jednog na drugi sastanak kroz glavu joj prolazi beskrajna lista haotičnog života zaposlene majke i žene na kojoj piše: predaj izveštaj, obavi prekookeanski razgovor, seti se božićne predstave, proveri berzanski izveštaj, otkaži pregled, pokupi stvari sa hemijskog čišćenja, plati račune, ispravi opuštenu karlicu, nađi vremena za seks. U momentu kada dobija novi posao koji će od nje zahtevati više putovanja i odsustva od kuće, novi poslovni partner Džek otvoreno počne da pokazuje simpatiju, a suprug Ričard dobije poslovnu ponudu koja se ne odbija, Kejt će se učiniti da je potpuno nemoguće podneti nove izazove i odgovornosti…

Cinefest i modna kuća P… S… Fashion obradovaće pripadnice lepšeg pola uoči premijere filma: od subote, 15. oktobra u prodajnim objektima P… S… Fashion u Knez Mihailovoj 23 i 40 i „Ušće“ SC mogu da se osvoje karte za premijeru.

Film će se prikazivati u bioskopima Kolosej, Ster, Roda, Dvorana Doma sindikata i Arena u Novom Sadu. (dub)