Naslovna » Izlasci » Film » Noć ajkula 3D

Noć ajkula 3D

U bioskopima će se od 6. oktobra prikazivati horor „Noć ajkula 3D“ (Shark Night 3D) reditelja Davida R. Ellisa, po scenariju Willa Hayesa i Jesse Studenberg.

Uloge tumače: Sara Paxton, Dustin Milligan, Chris Carmack, Joel David Moore i Katharine McPhee.

Sara sa prijateljima stiže u porodičnu kućicu uz jezero u Luizijani. Kupaći kostimi i vikend pun zabave na suncu. Ali, zvezda fudbalskog tima, Malik, jedva izlazi iz slanog jezera – bez ruke. Nik, sramežljivi budući doktor, preuzima slučaj, pruža prvu pomoć i kaže Sari da Malik mora hitno u bolnicu – s druge strane jezera.

Na malom gliseru prijatelji odjednom shvate da je jezero krcato stotinama ogromnih mesoždera. Naravno, na pola puta gliser se pokvari – nemaju nikakvu medicinsku pomoć, niti mogu ikoga da pozovu da im pomogne. U šoku shvataju da se radi o namernoj sabotaži. Napadi su sve gori i postaje zastrašujuće jasno da neko želi da ih poubija. Sara se s prijateljima bori ne bi li oterala ajkule, dozvala pomoć i preživela dovoljno dugo da se dokopa sigurnosti i kopna.

Film će se prikazivati u bioskopima Roda Cineplex, Ster Cinemas, Dvorana Doma sindikata, Tuckwood i Arena Cineplex u Novom Sadu. (dub)