Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajmovi energetike i zaštite životne sredine

Sajmovi energetike i zaštite životne sredine

U halama 1 i 1a Beogradskog sajma (Bulevar vojvode Mišića 14), od 12. do 14. oktobra biće održan sedmi Međunarodni sajam energetike „Energetika 2011“ i osmi Međunarodni sajam zaštite životne sredine „EcoFair“.

Pokrovitelji ove dve manifestacije su Ministarstvo energetike Republike Srbije i Ministarstvo zaštite životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, uz podršku Privredne komore Srbije. Ovogodišnji slogan je „Prirodno“, a proizvode, usluge i aktivnosti predstaviće više od 250 izlagača iz zemlje i inostranstva. Sajmovi će okupiti značajne domaće i inostrane kompanije i institucije koje se bave proizvodnjom i distribucijom različitih vidova energije, naftom, gasom, električnom energijom, obnovljivim izvorima energije, energetskom efikasnošću i zaštitom i očuvanjem životne sredine. Pripremljen je i bogat prateći stručni program sa konferencijama, prezentacijama i stručnim skupovima.

Svečano otvaranje manifestacija je u sredu, 12. oktobra u 11.00 u hali 1, na kome će govoriti Oliver Dulić, ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Republike Srbije. Radno vreme je od 10.00 do 18.00, na dan zatvaranje je sat kraće. Pojedinačne ulaznice koštaju 200 dinara dok je cena ulaznica za grupne posete 100 dinara. (dub)