Naslovna » BG servis » Uskoro novi prodajni pultovi za „bus plus“ kartice
BusPlus
BusPlus

Uskoro novi prodajni pultovi za „bus plus“ kartice

Od 29. avgusta, kada je počelo izdavanje personalizovanih kartica za javni gradski prevoz, do danas izdato je 65.735 „bus plus“ kartica. Najviše kartica izdato je učenicima srednjih škola. Zbog povećane potražnje novih kartica, u narednom periodu biće otvoreno još nekoliko prodajnih pultova.

Stariji sugrađani, kojima povlastice važe do kraja godine, trebalo bi da daju prednost onima koji nemaju ili moraju već sada da izvade nove kartice. Da bi dobijanje kartica bilo olakšano studentima u toku je proces grupnog izdavanja na Mašinskom, Ekonomskom, Građevinskom, Saobraćajnom i Poljoprivrednom fakultetu.

Do sada je 1.050 vozila javnog gradskog prevoza potpuno opremljeno svim potrebnim uređajima kako bi se vršio monitoring, a u više od 500 vozila ugrađeni su validatori. Proces ugradnje uređaja će biti završen najkasnije za mesec i po dana da bi sistem počeo da radi na vreme.

Od 15. oktobra počeće probni period praćenja trolejbuskih linija. „Bus plus“ sistem apeluje na sugrađane da ne uništavaju aparate i opremu koja je ugrađena u vozila. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.