Naslovna » BG svaštara » Belgrade Wedding Show
Belgrade Wedding Show
Belgrade Wedding Show

Belgrade Wedding Show

Grad Beograd oslobodiće naplate usluge izlaska službenog lica na teren radi venčanja 20 parova na manifestaciji Belgrade Wedding Show koja će biti održana 26. i 27. novembra u „Belexpo centru“.

Ta usluga inače košta 10.450 dinara, ali ostala potrebna dokumenta za zakazivanje venčanja (taksa izvidi iz matične knjige rođenih, uverenja o državljanstvu i druga dokumenta pribavljaju budući supružnici o svom trošku.

Zahvaljujući velikom uspehu koji je ova manifestacija doživela 2010. godine odlučeno je da se ove godine organizuje na većem prostoru i sa većim brojem eminentnih privrednika kao izlagača. Belgrade Wedding Show organizuje Preduzeće za izdavaštvo, marketing i usluge „Reci da“ iz Beograda.

Zbog promovisanja venčanja sa stilom, posetiocima će se predstaviti najkvalitetniji izlagači koji svojim proizvodima i uslugama čine da jedno venčanje bude spektakularno. Saloni venčanica i muških odela, zlatarske radnje, agencije za organizaciju i dekoraciju venčanja, radionice za izradu torti samo su neki od izlagača koji će prezentovati najnovije trendove za sezonu venčanja u 2012. godini. Posebno atraktivan segment manifestacije biće modne revije prestižnih salona venčanica. U okviru revija, poznati stilisti će stilizovati javne ličnosti i prezentovati svoju viziju glamuroznog stajlinga za venčanje.

Zainteresovani parovi koji žele nesvakidašnje venčanje imaće priliku da se besplatno venčaju u duhu Las Vegasa. Ulaz je slobodan, a radno vreme je od 10.00 do 22.00. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.