Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Gun Club – program od 15. do 20. novembra

Gun Club – program od 15. do 20. novembra

Ove nedelje očekuje u Gun Clubu (Miloša Pocerca 10) pored već najavljenog koncerta grupe Lira Vega nastupiće i dva američka benda.

U utorak 15. novembra gostuje bend The Reverend Payton’s Big Damn Band. Sviraju country blues punk, na početku po zabitim klubovima i zadimljenim barovima, a onda i po festivalima i eto sad – po velikim koncertnim halama. Kako se priča po svetu, na njihove koncerte dolaze, pored pankera i metalci, sredovečni garage-rock fanovi, kao i stariji rokeri i bluzeri. Nije baš jasno odakle ovom triju iz Indijane toliko energije, ako se zna da su do sada objavili sedam studijskih albuma, a godišnje imaju više od 250 svirki!? U Beogradu promovišu „Peyton on Patton“ album objavljen pre nekoliko meseci. Ulaznica: 1.000 dinara.

Za koncert koji je na programu u četvrtak, 17. novembra od 22.30 – dovoljne su reči: tri sata trash metala. Prvi put u Srbiji nastupiće mašina iz Los Anđelesa – Warbringer. Domaća potpora su bendovi Nadimač i Putrid Blood, a očekuje se i promocija muzičkog časopisa „Nocturne magazine“. Američki bend je objavio tri albuma, a poslednji pre mesec dana „Worlds Torn Asunder“. Ulaz: 1.000 dinara.

Gosti Marka Gangbangera u petak, 18. novembra od 22.30 biće Straight Mickey And The Boys i Sharks, Snakes & Planes. Poznati beogradski DJ predstaviće dva mlada, neafirmisana benda koji sviraju autorsku muziku. Cena karte je 200 dinara, a 100 dinara uz studentski indeks. (danubeogradu.rs)

Najavu za koncert benda Lira Vega pročitajte OVDE! Ulaznica košta 400 dinara u pretprodaji, 600 dinara na dan koncerta.

PROGRAM

Utorak, 15 novembar (22.30) The Reverend Payton’s Big Damn Band
Četvrtak, 17. novembar (22.30) Warbringer, Nadimač i Putrid Blood
Petak, 18. novembar (22.30) Straight Mickey And The Boys i Sharks, Snakes & Planes, DJ Marko Gangbanger
Subota, 19. novembar (22.30) Lira Vega, DJ podrška Vuča (Darkwood Dub)
Nedelja, 20. novembar (12.00) Berza ploča i muzičkih suvenira