Naslovna » Porodica » Deca » Kreativna nedelja u Delta Cityju

Kreativna nedelja u Delta Cityju

Od 7. do 10. novembra, u organizaciji Pero Art Centra, biće održana „Kreativna nedelja“ u glavnom holu Delta Cityja.

Manifestacija ima za cilj da posetiocima približi stvaralaštvo u oblasti vizuelne umetnosti kroz radionice za decu, mlade i odrasle, izložbe, performanse, prezentacije i predavanja.

Svi posetioci imaće mogućnost učestvovanja u besplatnim, otvorenim radionicama koje vode akademski profesori Pero Art Centra. Program radionica obuhvata predavanja i praktičan rad, a omogućiće posetiocima savremenu i efikasnu edukaciju u oblastima: keramika, vajanje, ikonopis, slikanje, crtanje, vitraž, modni dizajn, decoupage.

Za najmlađe posetioce pripremljene su multimedijalne radionice koje obuhvataju spektar različitih likovnih i primenjenih aktivnosti. Radionice će se održavati svakog dana od 12.00 do 15.00 i od 18.00 do 21.00. Prijavljivanje za radionice poželjno je na broj 061/5555-404.

„Kreativna nedelja“ obuhvatiće izložbu radova polaznika programa Pero Art Centra, realizovanih u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda i Gradskom opštinom Vračar. Izložba fotografija, slika, odevnih i ukrasnih predmeta biće svečano otvorena u prisustvu gradskih zvaničnika u utorak, 8. novembra u 18.00. Izložbu će upotpuniti radovi umetnika koji rade pri Pero Art Centru.

Gosti su studenti Fakulteta za umetnost i dizajn univerziteta Megatrend, poznati umetnici, recikažni centar „Recan“ i specijalni gosti iznenađenja. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.