Naslovna » Izlasci » Film » Kuća iz snova (Dream House)

Kuća iz snova (Dream House)

Film „Kuća iz snova“ (Dream House) biće prikazan na Cinemaniji 4. (21.30) i 5. (14.00) novembra, a u bioskopima će se prikazivati od 8. decembra.

Kažu da kuće imaju uspomene. Za jednog čoveka, njegova kuća je mesto za koje bi i ubio samo da je zaboravi. Ovo je napeti triler o porodici koja se useljava u jednu kuću ne znajući da je u njoj počinjeno nekoliko jezivih ubistava. Ubrzo će otkriti da su oni sledeća meta.

Uspešan pisac Will Atenton ostavlja posao u Njujorku kako bi se sa suprugom Libby i dvoje dece preselio u Novu Englesku. Kako započinju novi život, tako otkrivaju da je njihov savršeni dom bio strahovito mesto na kome su ubijeni majka i njena deca. Ceo grad veruje da je to delo supruga koji je preživeo. Will počinje da istražuje tragediju i jedini trag ga vodi do Ann, komšinice koja je bila bliska sa nastradalom porodicom. Ubrzo, Will i Ann počinju da sastavljaju komadiće uznemirujuće slagalice, otkrivaju da je prokletstvo poslednjeg žitelja preneto na Willovu „kuću iz snova“ i da će ostati zastrašujuća pretnja i za sledećeg čoveka koji u nju uđe. (danubeogradu.rs)

Režija: Jim Sheridan
Scenario: David Loucka
Uloge: Daniel Craig, Naomi Watts, Rachel Weisz, Elias Koteas
Žanr: triler