Naslovna » Izlasci » Film » Misija: Spasiti Božić 3D

Misija: Spasiti Božić 3D

Premijera filma „Misija Spasiti Božić 3D“ (Arthur Christmas) biće u bioskopu Kolosej u sredu, 16. novembra od 18.00, a u ostalim bioskopima prikazivaće se od 17. novembra.

„Najuzbudljivija novogodišnja avantura ikada“ otkriva neverovatan, nikada ranije dobijen odgovor na pitanje svakog deteta: „Kako Deda Mraz isporuči sve one poklone u samo jednoj noći?“ Odgovor je: Deda Mraz ima teleporter ultra visoke tehnologije, koji je sakriven ispod Severnog pola. U suštini ovo je jedna vesela priča o pomalo čudnoj porodici i jednom neobičnom heroju Arturu, sa zadatkom koji mora hitno da završi, pre nego što osvane božićno jutro.

Animirani film „Misija: Spasiti Božić“ biće prikazana u 3D tehnologiji i sinhronizovana na srpski jezik. Glasove likovima pozajmili su glumci Slobodan Stefanović, Dragan Vujić Vujke, Jelena Petrović, Feđa Stojanović, Milan Antonić i drugi. Glasovi u originalu: James McAvoy, Hugh Laurie, Bill Nighy, Eva Longoria, Michael Palin, Joan Cusack… Rediteljka je Sarah Smith.

U susret premijeri organizovana je nagradna akcija. Do 16. novembra u „Ušće“ Shopping Centru u food courtu svi zainteresovani mogu da crtaju omiljene novogodišnje motive, prave novogodišnje čestitke i tako učestvuju u nagradnoj igri. Distributerska kuća Tuck, MK Mountain Resort i bioskop Kolosej za autore najlepših crteža obezbedili su vredne nagrade!

Prva nagrada je vaučer za celu porodicu za vikend na Kopaoniku u Grand Hotelu Kopaonik i karte za premijeru filma „Misija: Spasiti Božić“, druga nagrada originalni šal sa motivima filma i karte za premijeru i treća nagrada je šal. U sredu, pred premijeru filma, svi prisutni će imati priliku i da se druže sa glumcima koji su pozajmili glasove likovima ove 3D animirane avanture. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.