Naslovna » BG servis » Nova serija „bus plus“ kartica
BusPlus
BusPlus

Nova serija „bus plus“ kartica

Posle izdatih 150 hiljada personalizovanih „bus plus“ kartica, stigla je nova serija štampana ćiriličnim pismom. Kartice se već izdaju na svih 26 prodajnih mesta u gradu, a sam proces izdavanja traje rekordnih četiri do pet minuta, što znatno doprinosi većem broju dnevno izdatih kartica, saopštavaju iz sistema „Bus plus“.

Kako bi izašli u susret sugrađanima, otvorili su još dva prodajna mesta i to u filijalama „Erste banke“ u Birčaninovoj 37 i Save Maškovića 3-5, a u planu je otvaranje još nekoliko punktova.

Oni podsećaju sugrađane da su mesta za izdavanje kartica u prodajnim objektima „Tempa“ na Vilinim vodama i auto-putu za Zagreb i poslovnici MTS-a na Terazijama 24 otvorena svih sedam dana od 9.00 do 21.00, te da mogu i vikendom da dođu i izvade „bus plus“ kartice.

Sva pravna lica mogu grupno izvaditi personalizovane kartice, čime će svojim zaposlenima uštedeti vreme, a time doprineti i bržoj zameni postojećih povlastica. Još jednom pozivaju sugrađane da nove „bus plus“ kartice izvade do 31. decembra, kada se planira puštanje sistema u rad. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.