Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi

Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi

U SKC Novi Beograd (Bulevar Zorana Đinđića 152a), 25. novembra od 21.30, biće održan istorijski koncert Prljavog Inspektora Blaže i Kljunova.

Na koncertu će pored svih dosadašnjih autorskih hitova i najuspešnijih obrada, biti izveden i aktuelan hit singl „Živele žene“, obrada čuvene pesme „Viva Las Vegas“ Elvisa Prislija, u čiji se lik Inspektor Blaža uspešno transformisao ovog leta i ujedno najavio novu eru u svojoj karijeri kao eru Kralja Rokenrola.

Spot za ovu pesmu je sniman u Termama Čatež, najvećem termalnom kompleksu u Sloveniji, a režirao ga je Vojkan Milosavljević, koji je bio režiser najpopularnijih spotova ovog benda.

Koncert će ujedno biti i promocija prvog DVD-a u karijeri grupe, koji je objavljen avgusta ove godine, a predstavlja snimak koncerta sa beogradskog Beerfesta 2010. godine kada su Blaža i Kljunovi nastupili pred više od 100.000 ljudi. DVD je producirala Beogradska kulturna mreža a sav prihod od prodaje namenjen je bebama Beograda u okviru akcije „Beogradski bebi klub“.

Cena karte u pretprodaji je 400 dinara, od čega je jedan dinar namenjen prvoj sledećoj bebi u produkciji Kljunova. (danubeogradu.rs)