Naslovna » Izlasci » Film » Put (The Way)

Put (The Way)

Film „Put“ (The Way) premijerno će biti prikazan na Cinemaniji 7. novembra od 19.00, a reprizno 8. novembra od 16.30. Film će se prikazivati u bioskopima od 8. decembra.

Put je moćna i inspirativna priča o porodici, prijateljima i izazovima sa kojima se susrećemo dok se krećemo kroz komplikovani svet koji se stalno menja. Martin Sheen tumači lik Toma, američkog lekara, koji dolazi u Francusku da bi pokupio posmrtne ostatke svoga sina (Emilio Estevez), koji je poginuo tokom oluje u Pirinejima, na putu hodočašća u Kamino de Santijago (koji je još poznat i kao Put svetog Jakova).

Umesto da se vrati kući, Tom odlučuje da se otisne na hodočašće da bi ispoštovao želju svog sina i dovršio njegovo putovanje. Ono što Tom nije znao je da će ovo putovanje imati dubok uticaj na njega i njegov život, pun blagostanja i sigurnosti. Neiskusan u pešačenju,.Tom uskoro saznaje da na ovom putovanju neće biti sam. Upoznaće druge hodočasnike iz celog sveta, koji imaju svoje razloge da krenu na put na kome će svako od njih pronaći dublji smisao svog života. (danubeogradu.rs)

Režija i scenario: Emilio Estevez
Uloge: Martin Sheen, Emilio Estevez, James Nesbitt
Žanr: drama, komedija