Naslovna » Izlasci » Film » Romantična domaća komedija 8. decembra otvara „Cineplexx“

Romantična domaća komedija 8. decembra otvara „Cineplexx“

Svečanom premijerom prvog domaćeg filma snimljenog u potpunosti digitalnom tehnologijom, „Praktični vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem„, 8. decembra biće otvoren „Cineplexx“ u šoping-molu „Delta City“, prvi digitalni bioskop u Srbiji.

„Cineplexx“ u Beogradu deo je velike evropske porodice „Cineplexx“ multipleksa, čije je sedište u Beču, a nalaziće se na dosadašnjem mestu multipleksa „Ster Cinemas“. U Srbiji „Cineplexx“ nastupa kao zajednički projekat austrijske kompanije „Cineplexx Kinobetriebe GmbH“, koja je razvila lanac multipleksa sa više od 220 ekrana širom Austrije, Hrvatske i severne Italije, i srpske kompanije „MCF MegaCom Film“.

„Cineplexx“ multipleksi su bioskopi sa najnovijom digitalnom tehnologijom – srebrnim ekranima koji obezbeđuju visok kvalitet slike, i profesionalnim Dolby ozvučenjem koje obezbeđuje visok kvalitet zvuka.

Po prvi put u Srbiji, posetioci i posetiteljke multipleksa „Cineplexx“ imaće priliku da 3D ostvarenja gledaju u salama opremljenim Real D sistemom za 3D projekcije. Zahvaljujući kvalitetu slike koju obezbeđuje i udobnosti 3D naočara, Real D je najrasprostranjeniji sistem za 3D projekcije u svetu.Cineplexx Real D naočare izgledaju kao naočare za sunce – lagane su, prijatne i deci, mogu se nositi i preko naočara za vid, i recikliraju se posle upotrebe. Uz svaku 3D projekciju gledaoci dobijaju nove, čiste i nenošene naočare. Ove naočare propuštaju dva puta više svetla, tako da omogućavaju bolji 3D doživljaj i pružaju gledaocima iskustvo kao da su zakoračili u film.

Otvaranje mutlipleksa „Cineplexx“ u Beogradu će, osim svečane premijere „Praktičnog vodiča“, pratiti mnogobrojni prateći programi, a posetioce bioskopa očekuju i bogat bioskopski program, promotivne cene karata, programi za vernost. (danubeogradu.rs)