Naslovna » Porodica » Deca » Završnica projekta „ACTiviraj se“

Završnica projekta „ACTiviraj se“

Humanitarni projekat „ACTiviraj se“, koji se bavi socijalnom inkluzijom dece bez roditeljskog staranja i dece ometene u razvoju, kao krunu šestomesečnog rada organizuje završni događaj 19. novembra u prostorijama Dečjeg kulturnog centra „Majdan“ (Kozjačka 3-5).

Učestvovaće domovi „Dragutin Filipović Jusa“, „Jovan Jovanović Zmaj“ i „Drinka Pavlović“, kojima će se pridružiti osnovne škole „Vuk Karadžić“ i „Josif Pančić“, kao i volonteri koji su se svih ovih meseci družili sa njima.

Volonteri AIESEC-a su prethodnih meseci posećivali domove za decu bez roditeljskog staranja, društva za pomoć osobama ometenim u razvoju i osnovne škole, gde su se družili sa mališanima na radionicama, organizovali brojne izlete i ulepšavali im svakodnevicu. Svim volonterima koji su učestvovali u projektu biće uručene zahvalnice.

Na manifestaciji, koja će trajati tri sata, biće organizovan zanimljiv program za decu koji će obuhvatiti ples, igru i pesmu i omogućiti im da provedu nezaboravan dan zajedno sa svim ljudima koji se bore da njima ulepšaju detinjstvo. Pored toga, mališanima će biti priređena i brojna iznenađenja koja će im izmamiti osmeh na lice. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.