Naslovna » Izlasci » Izložbe » Ada Ciganlija viđena objektivom posetilaca

Ada Ciganlija viđena objektivom posetilaca

Pobednicima konkursa „Najlepša jesenja fotografija Ade Ciganlije“ dodeljene su nagrade u Centru za vodene sportove na Adi Ciganliji. Fotografija Jovane Stojiljković osvojila je prvu nagradu – fotoaparat „Nikon“, drugo mesto osvojila je fotografija Anite Tomasović Stefanović, a trećenagrađena autorka je Biljana Bjelanović.

Da je Ada Ciganlija najpopularnije beogradsko izletište pokazao je i broj pristiglih fotografija, kako iz Beograda, tako i iz inostranstva – do 21. decembra stiglo je više od 700 radova. Fotografije koje je žiri odabrao kao najinteresantnije biće izložene u galeriji Centra za vodene sportove na Adi Ciganliji.

Ideja konkursa je bila da se napravi kolekcija fotografija Ade Ciganlije viđene objektivom njenih posetilaca, a da se posebna pažnja obrati na lepotu Ade u jesenjim mesecima.

Ada Ciganlija, jedna od najlepših gradskih oaza, prošle zime je proglašena za treće najlepše gradsko ostrvo sveta, a zimi nudi veliki broj sadržaja i aktivnosti kao što su klizanje, skijanje i šetanje prirodnom zelenom oazom. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.