Naslovna » Porodica » Deca » Božićna „Muzika za decu“

Božićna „Muzika za decu“

U sredu, 4. januara od 18.00, u Velikoj dvorani Sava centra (Milentija Popovića 9), biće održan božićni umetnički performans Slobodana Trkulje „Muzika za decu“.

Koncert će biti organizovan u okviru projekta „Deca pomažu deci“ Fondacije Nj. K. V. princeze Katarine. Cene ulaznica su od 300 do 500 dinara, a svaka kupljena karta omogućiće da jedno dete iz doma za nezbrinutu decu vidi besplatno ovu predstavu, što će doneti radost praznika u njihova srca.

Posle serije uspešnih koncerata posvećenih bebama i deci Slobodan Trkulja nastavlja da svira za naše mališane. Svetski poznat po svom glasu, kreativnosti i sviračkom umeću, Trkulja je pripremio program kojim će povesti decu na nezaboravno praznično putovanje. Najmlađi će imati jedinstvenu priliku da uživaju u originalnoj muzici umetnika i da se upoznaju sa dobrim i kvalitetnim zvukom. Osim na mnogobrojnim instrumentima, poput jermenskog duduka, klavira, klarineta, tambure, kavala, frule, gitare i gajdi, Trkulja će stvarati muziku i na dečijim igračkama, flašama, čašama i raznim drugim predmetima!

„Ukazana mi je velika čast pozivom da budem deo božićne humanitarne akcije princeze Katarine i zahvalan sam na prilici da deci bez roditeljskog staranja pomognemo da osete svu ljubav i toplinu božićnih praznika“, izjavio je Trkulja. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.