Naslovna » Izlasci » Sport » EP u rukometu: Pionir rasprodat 80 odsto

EP u rukometu: Pionir rasprodat 80 odsto

Po rečima tiketing menadžera RS Srbije, Biljane Đokić, za dvoranu Pionir, gde reprezentacija Srbije igra mečeve A grupe, prodato je 80 odsto ulaznica.

– Većina naših navijača uspela je na vreme da obezbedi mesta u Pioniru, tako da će naši Orlovi imati vetar u leđa. Iako je na početku situacija bila obrnuta, sada su na našu veliku radost Poljaci, Danci i Slovaci u neznatnom broju u odnosu na naše navijače po interesovanju za kupovinu. RS Srbije se zahvaljuje na ovakvom interesovanju i veruje da će momci uzvratiti dobrim igrama i rezultatima – istakla je Đokićeva.

Niška B grupa je već odavno rasprodata, Makedonci očekuju plasman u drugu rundu pa će okupirati Niš. Za vršačku D grupu ostala je još po koja karta. Najveće ineteresovanje pokazali su Slovenci, Norvežani i Hrvati.

Kakva je situacija sa novosadskom grupom C gde igraju olimpijski, evropski i svetski šampioni Francuzi?
– Probudili su se mađarski i francuski navijači. Za sada je prodato 60 odsto kapaciteta SPENS-a. Iz mađarskog saveza najavljuju organizovani dolazak velikog broja pristalica. RS Srbije je spreman da ugosti hiljade navijača iz cele Evrlope i potrudiće se da bude dobar domaćin. Organizacija prvenstva se privodi kraju, ostala je samo šminka. Željno iščekujemo početak i nadamo se medalji naših Orlova – kaže Biljana Đokić.

Svi koji još nisu nabavili ulaznice mogu to učiniti preko sajta www.tickets.rs, na prodajnim mestima širom Srbije i okruženja, u Beogradu na blagajnama Arene, TC „Ušće“, knjižari „Delfi“ i Bilet centru. (danubeogradu.rs)

loading...