Naslovna » Izlasci » Film » Evropa? – Možda ipak da!!!

Evropa? – Možda ipak da!!!

Agencija za evropske intregracije i saradnju sa udruženjima i Fond za otvoreno društvo organizovaće besplatnu projekciju dugometražnog dokumentarnog filma „Evropa? – Možda ipak da!!! (Evropo eve me)“ u EU info centru (DOB, Makedonska 22), 21. decembra od 18.00.

Ako ne znate šta EU integracije znače za Srbe, ili mislite da znate, a niste sigurni, dođite na prezentaciju ovog filma i saznajte! Film kroz mnogobrojne intervjue govori šta treba da se zna na temu evropskih integracija i prikazuje „obične ljude“ španske i srpske građane koji kroz mnogobrojne intervjue govore šta treba da se zna na temu evropskih integracija. Snimanje ovog filma udruženja „Inicijativa za razvoj i saradnju“ finansijski su podržali Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima i Fond za otvoreno društvo. Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji je zaslužna za prikazivanje filma.

Pre projekcije prisutnima će se obratiti: Danko Runić, direktor Agencije za evropske integracije i saradnju sa udruženjima, i drugi. (danubeogradu.rs)