Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Inna u Beogradu 13. januara

Inna u Beogradu 13. januara

Jedan od prvih koncerata u 2012. godini biće nastup aktuelne evropske dens zvezde, Inne, 13. januara (21.00) u Belexpo centru (Španskih boraca 74a).

Atraktivna Rumunka dvostruka je dobitnica MTV nagrade u kategoriji Best Romanian Act, a najpoznatija je po numerama „Hot“, „Amazing“, „Sun is up“, „Club rocker“ i „Un momento“, koje ukupno imaju više od 200 miliona pregleda na You Tube-u. Inna je trenutno jedna od najvećih dens zvezda u Evropi jer je samo u Britanija uspela da proda više od 500 hiljada singlova. Na koncertu će nastupiti i grupa MVP i Top FM DJ-evi, uz podršku DJ Borka Bajića i DJ Dejana Matića.

MTV, klub Plastic i Eventim pozivaju sve fanove pevačice i na „Inna Warm Up Party“ u klubu Plastic – ove subote, 24. decembra od 22.00, kako bi osetili deo atmosfere koja ih očekuje na Inninom predstojećem nastupu. Posetioci koji u Plastic (ugao Dalmatinske i Takovske) dođu pre ponoći, dobiće šansu da osvoje jednu od pet ulaznica za predstojeći koncert zvezde, koje će im pokloniti MTV i Eventim. Za (sjajnu) atmosferu biće zaduženi rezident DJ-evi Ike, Prema i Me-High-Low.

Karte za koncert su u prodaji po ceni od 1.200 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbiije i u regionu. Ova cena će važiti do 1. januara, a od tada će karta koštati 1.500 dinara. Na dan koncerta za ulaznicu će se plaćati 1.700 dinara. Trenutno je aktuelna ponuda kojom se, kupovinom paketa od pet karata, šesta dobija besplatno. Interesovanje vlada i za VIP ulaznice po ceni od 2.000 dinara čiji je broj ograničen. (danubeogradu.rs)

loading...