Naslovna » BG svaštara » Veliko interesovanje za izbor najlepše fotografije Ade

Veliko interesovanje za izbor najlepše fotografije Ade

Javno preduzeće „Ada Ciganlija“ podseća sve sugrađane i ljubitelje najpopularnijeg beogradskog izletišta da je nagradni konkurs pod nazivom „Najlepša jesenja fotografija Ade Ciganlije“, zbog velikog interesovanja, produžen do 21. decembra. Nagradni konkurs otvoren je za sve posetioce koji imaju lepe i interesantne fotografije na temu Ade Ciganlije u jesenjem periodu.

Ovo je drugi po redu nagradni konkurs koji je raspisalo JP „Ada Ciganlija“ za najlepšu fotografiju Ade, viđenu kroz objektiv njenih posetilaca. Tema prvog konkursa, na koji se prijavio veliki broj ljubitelja Ade, bila je zima, dok je ovog puta akcenat na lepoti Ade Ciganlije u jesenjim mesecima. Ada Ciganlija, jedna od najlepših gradskih oaza, koja je proglašena za treće najlepše gradsko ostrvo sveta, pleni svojom lepotom, kako u letnjim, tako i u jesenjim mesecima.

Jesen na Adi Ciganliji podrazumeva veliki broj sadržaja i aktivnosti, kao što su vožnja biciklom, šetnje kroz prirodnu zelenu oazu pored Savskog jezera. Sve ove aktivnosti mogu biti tema fotografija, od kojih će stručni žiri, po završetku konkursa odabrati najbolje u više kategorija. Autori pobedničkih fotografija biće nagrađeni vrednim fotoaparatima „Nikon coolpix S3000“, od 12 megapiksela, dok će sve pristigle fotografije, po okončanju konkursa biti izložene u centru vodenih sportova na Adi Ciganliji.

Svaki učesnik konkursa može da pošalje najviše 10 fotografija, digitalnog JPEG formata do 2.000 piksela duža strana, 300 dpi rezolucije, maksimalne veličine do dva megabajta i isključivo u JPEG formatu. Fotografije mogu biti snimljene kako fotoaparatom, tako i mobilnim telefonom. Uz fotografiju, treba da se navede ime autora i naziv fotografije. Fotografije se šalju i-mejlom na adresu fotografija@adaciganlija.rs. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.