Izdvajamo
Naslovna » Turizam » „Lasta“ u „Gradu otvorenog srca“

„Lasta“ u „Gradu otvorenog srca“

Saobraćajno preduzeće „Lasta“ pripremilo je specijalnu novogodišnju ponudu za Beograđane i sve goste prestonice. Poslednja dva dana 2011. godine, 30. i 31. decembra, kao i 1. januara, „Lasta“ u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda organizuje obilazak grada.

Prvi polazak će biti u 10.00, sa vodičem na engleskom, a sledeći u podne, sa objašnjenjima stručnog vodiča na srpskom jeziku. Oba polaska su sa Turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića (ispred Skupštine grada). Cena karte za razgledanje grada je 200 dinara, a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

Otvoreni autobusi, kojima se tokom sezone organizuje razgledanje prestonice, ovom prilikom će omogućiti putnicima da centar grada sagledaju iz nove perspektive, u zimskom ambijentu. „Lasta“ poziva sve Beograđane i goste glavnog grada da njihovim otvorenim autobusima obiđu centar grada uz muziku i tople napitke koji će biti služeni u vozilu.

Atraktivna vožnja, kojom se „Lasta“ uključuje u manifestaciju Turističke organizacije Beograda „Grad otvorenog srca“, u duhu novogodišnjih praznika biće besplatna za sve sugrađane. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.