Naslovna » Turizam » „Lasta“ u „Gradu otvorenog srca“

„Lasta“ u „Gradu otvorenog srca“

Saobraćajno preduzeće „Lasta“ pripremilo je specijalnu novogodišnju ponudu za Beograđane i sve goste prestonice. Poslednja dva dana 2011. godine, 30. i 31. decembra, kao i 1. januara, „Lasta“ u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda organizuje obilazak grada.

Prvi polazak će biti u 10.00, sa vodičem na engleskom, a sledeći u podne, sa objašnjenjima stručnog vodiča na srpskom jeziku. Oba polaska su sa Turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića (ispred Skupštine grada). Cena karte za razgledanje grada je 200 dinara, a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

„Lasta“ će se pobrinuti da se novogodišnje slavlje nastavi i posle dočeka, pa će tako 1. januara otvoreni autobusi ovog preduzeća na svaki sat, počevši od 10.00, pa sve do 15.00, saobraćati od stajališta ispred hotela „Slavija“ do Trga Republike.

Otvoreni autobusi, kojima se tokom sezone organizuje razgledanje prestonice, ovom prilikom će omogućiti putnicima da centar grada sagledaju iz nove perspektive, u zimskom ambijentu. „Lasta“ poziva sve Beograđane i goste glavnog grada da njihovim otvorenim autobusima obiđu centar grada uz muziku i tople napitke koji će biti služeni u vozilu.

Atraktivna vožnja, kojom se „Lasta“ uključuje u manifestaciju Turističke organizacije Beograda „Grad otvorenog srca“, u duhu novogodišnjih praznika biće besplatna za sve sugrađane. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.