Naslovna » BG svaštara » Nova godina 2012 » Novogodišnja čarolija u Delta Cityju

Novogodišnja čarolija u Delta Cityju

Delta City se i ove, kao i svih prethodnih godina, potrudio da bude omiljena destinacija mnogim Beograđanima. Za sve one koji vole svečanu novogodišnju i božićnu atmosferu, osmislimo smo sadržaje u kojim će biti za svakoga po nešto. Pretprazničnu atmosferu, koja se već oseća u vazduhu, uveličaće irvasi, medvedići, saonice i velika jelka, koji se nalaze na centralnom atrijumu šoping mola.

U saradnji sa Coca Cola-om, na drugom spratu šoping mola, organizovane su edukativne i kreativne radionice, gde će roditelji, potpuno besplatno, moći da uživaju sa svojom dečicom. Ono što će posebno obradovati naše najmlađe posetioce je fotografisanje sa Deda Mrazom, koje će biti moguće do 31. decembra, svakog dana od 10.00 do 22.00. Oni koji to žele, moći će našem Deda Mrazu da daju poklone koje su pripremili za svoje najmilije, koje će im on svečano uručiti.

Vikendom će program biti obogaćen raznovrsnim zabavnim i edukativnim sadržajem. Mališani će imati priliku da se igraju sa Medom koji pleše, da se zabavljaju sa klovnom, da se dive umeću štulara kao i to da se igraju sa animatorima koji će tu biti specijalno zbog njih. Kako je Nova godina i vreme kada dragim osobama tradicionalno želimo najlepše želje, našim najmlađim posetiocima biće omogućeno da iste ispišu na novogodišnjim čestitkama koje će sami napraviti.

Delta City će u svojoj novogodišnjoj ponudi imati i „Ice park“ – novi sadržaj u kojem će uživati posetioci šoping mola željni akcije. Ispred glavnog ulaza, biće postavljeno klizalište površine 300 metara kvadratnih koje će raditi cele zimske sezone – sve do februara 2012. godine. Radno vreme Delta City Ice parka biće od 10.00 do 22.00 časa, svakog dana kao i vikendom. Za sve one koji nemaju klizaljke, obezbeđeno je iznajmljivanje. Najavljen je bogat program u Ice parku – disko na ledu, zatim maskenbal i modna revija na ledu, family day, hokej i još mnogo toga.

U nekim objektima, cene artikala će biti snižene i do 70 odsto. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.