Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Prednovogodišnji koncert Pekinške patke

Prednovogodišnji koncert Pekinške patke

Legendarna novosadska punk grupa, Pekinška patka, u okviru regionalne klupske turneje održaće koncert 29. decembra u Domu omladine Beograda (Makedonska 22).

U okviru ove turneje koja ima za cilj da Patku vrati u „oznojene“ klubove i punk korenima i na taj način približi publici, bend je već održao koncerte u Banja Luci i Zagrebu. Sledi nastup u zrenjaninskom „Zelenom zvonu“ 23. i koncert u Sarajevu 25. decembra, a dan posle fešte u Beogradu, punk veterani će svirati u Osijeku, gde će i završiti aktuelnu turneju.

Na koncertu u Beogradu kao gosti nastupiće Lude krawe iz Bačkog Petrovca i Bolesna štenad iz prestonice. Početak koncerta zakazan je za 21.00, a ulaznice se nalaze u prodaji po ceni od 1.000 dinara, a mogu da se kupe na blagajni Doma omladine i preko mreža Card Service i Eventim. Često sklona iznenađenjima, Pekinška patka ni ovoga puta neće ostati dužna svojoj publici, pa tako, u duhi naziva bendova koji će svirati te večeri (patka, krave, štenad), u prodaju su puštene i ulaznice po specijalno sniženoj ceni od 800 dinara, za sve one koji pri kupovini, pokazivanjem lične karte dokažu da se zovu Vuk, Lav, Golub, Galeb, Sokol, Jelena, Buba, Srna… ili prezivaju Vuković, Orlović, Paripović, Kravić, Žunić, Rodić, Konjović, Šević, Zec… (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.