Naslovna » BG svaštara » Promocije » Premijere na kanalu Universal od 1. januara

Premijere na kanalu Universal od 1. januara

Uz najlepše želje za praznike svim svojim gledaocima, Universal kanal priprema i posebno iznenađenje. U nedelju, 1. januara, Universal kanal predstaviće prve episode najpopularnijih serija da bi gledalištu nagovestili fantastičan program koji ih očekuje na ovom kanalu u 2012. godini.

Od 20.00 gledaoci će imati priliku da vide iz 4. sezone prvu epizodu nagrađivane serije „Braća i sestre“ (sa dobitnicom Oskara i nagrade Emi, Sali Fild). Od 21.00 – „Dobra žena“, 3. sezona, 1. epizoda (u glavnoj ulozi dobitnica Zlatnog globusa i nagrade Emi, Džulijana Margulis). Od 22.00 – „Misterije Hejvena“, 2. sezona, 1. epizoda, na osnovu romana Stivena Kinga „Kolorado Kid“.

Doživljaji porodice Voker iz Kalifornije mogu da se vide i u 4. sezoni serije „Braća i sestre“. Uverljiva jednosatna dramska serija govori o skupu od pet isprepletanih i donekle problematičnih odraslih braće i sestara i njihovoj jakoj ali strastveno posvećenoj majci, Nori Voker. Život Vokerovih nije bio bez izazova; ljubav, roditeljstvo, bolest, politika, razvod, neverstvo, narkomanija, hapšenje, rat i čak smrt gurnuli su svakoga od njih do krajnjih granica, ali oni se i dalje trude da žive svoj život kao pojedinci, ali koji vole jedni druge bezuslovno i pokušavaju da održe neki privid normalnosti posle gubitka i laži svog impozantnog porodičnog patrijarha, Viljema Vokera. Uloge tumače: Seli Fild, Rob Lou, Kalista Flokhart.

„Dobra žena“ je drama u kojoj glavnu ulogu igra Džulijana Margulis, kao žena i majka koja odvažno preuzima svu odgovornost za porodicu i ponovo se zapošljava pošto joj muža uhapse zbog seksualnog i političkog korupcijskog skandala. Ostavljajući po strani prevaru i javno poniženje koje joj je suprug
Piter naneo, Ališa Florik počinje iznova, baveći se ranijom advokatskom karijerom. Kao mladji saradnik u prestižnoj čikaškoj advokatskoj firmi, pridružuje se svom nekadašnjem kolegi sa pravnog fakulteta, Vilu Gardneru, partneru u firmi sa kojim deli davno probudjena osećanja. Drugi partner u firmi, Dajan Lokart, ceni Ališjin rad – i njene veze – tako da ona i Vil odluče da nagrade Ališu položajem saradnika sa punim radnim vremenom umesto Keri Agos, koja se kasnije zapošljava kod državnog tužioca. Ališa održava ravnotežu između profesionalnog i porodićnog života, težeći da pruži stabilan dom svojoj deci, 15-godišnjem Zaku i 14-godišnjoj Grejs.

„Misterije Hejvena“ je naučnofantastična dramska serija koja prati samouverenog FBI agenta, Odri Parker (Emili Rose), sa izgubljenom prošlošću. Ona stiže u rodni grad Hejven, gradić u državi Mejn, na rutinski zadatak. Uskoro, pokazuje se da je njen instinkt za rešavanje misterija dobrodošao pošto
otkrije da je, naizgled uspavani gradić, u stvari služio kao mesto u kome se skrivaju ljudi sa natprirodnim talentima. Odri je primorana ne samo da vodi računa o svim nevoljama Hejvena, nego i da reši najteži slučaj ikada: tajnu svoje prošlosti i veze sa Hejvenom. Uz pomoć Nejtana (Lukas Brajant), zgodnog policajca obuzetog sopstvenim problemima, i Djuka (Erik Balfor) lokalnog krijumčara i nevoljnog pomoćnika u rešavanju nevolja u Hejvenu, Odri ulazi dublje u poreklo svog identiteta. U gostujućoj ulozi Džejson Prisli (koji je i režiser jedne od epizoda) i Vinesa Antoan prodružuju se glumačkoj ekipi u drugoj sezoni. (danubeogradu.rs / propr.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.