Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam zapošljavanja na Zvezdari

Sajam zapošljavanja na Zvezdari

Gradska opština Zvezdara u parnerstvu sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijalom za Zvezdaru i Opštim udruženjem preduzetnika Zvezdare organizovaće jednodnevni Sajam zapošljavanja u četvrtak, 15. decembra od 11.00 do 15.00 u Mesnoj zajednici Vukov spomenik (Zahumska 23a).

Na sajmu će učestvovati 16 poslodavaca koji će ponuditi 150 slobodnih radnih mesta za radnike različitih zanimanja i kvalifikacija. Posao na sajmu mogu potražiti mašinski i inženjeri zaštite na radu, komercijalisti, knjigovođe, prodavci, električari, autoelektričari, mesari, vozači, radnici fizičko-tehničkog obezbeđenja i drugi radnici.

Na štandu beogradske Filijale, nezaposleni će dobiti sve potrebne informacije o uslugama i programima NSZ kao i stručne savete i pomoć u pisanju radne biografije (CV). Cilj sajma je uspostavljanje neposrednog kontakta između poslodavaca i nezaposlenih sugrađana koji aktivno traže posao. NSZ – Filijala za grad Beograd imaće štand na kome će nezaposleni sugrađani kojima je to potrebno, dobiti obrasce CV-ja, uputstva za učešće na Sajmu i osnovne informacije o učesnicima sajma.

Sajam će pratiti i drugi sadržaji, među kojima je i prezentacija privrede Zvezdare i saradnja NSZ, lokalne samouprave, Udruženja privrednika i drugih socijalnih partnera u aktivnoj politici zapošljavanja, kao i panel diskusija predstavnika Nacionalne službe za zapošljavanje, Udruženja preduzetnika Zvezdare i Opštine Zvezdara o aktivnostima na planu zapošljavanja i zajedničkim akcijama za naredni period.

U prostoru MZ „Vukov spomenik“ nalazi se i Klub za aktivno traženje posla (Job club) koji je plod uspešne saradnje NSZ i GO Zvezdara. Više stotina nezaposlenih u prethodne četiri godine naučilo je aktivno da traži posao, kroz obuku u Klubu. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.