Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » SVURF: Rokenrol praznik u SKC-u

SVURF: Rokenrol praznik u SKC-u

Jubilarni, peti savskovenački urban fest – SVURF 2011. nastavlja se u četvrtak, 8. decembra od 19.00 rok koncertom u Studentskom kulturnom centru (Kralja Milana 48) za koji se ove godine prijavilo 60 mladih rok bendova, vokalnih solista, pevačkih grupa, pa čak i rok horova.

Na ovom pravom rokenrol prazniku nastupiće više od 250 učesnika. Program je besplatan za posetioce.
Među učesnicima koncerta najviše je osnovaca i srednjoškolaca sa Savskog venca, ali i sa drugih opština, kao i nekoliko iskusnijih demo bendova. Gotovo trećinu prijavljenih čine polaznici „Male škole rokenrola“, koja je tokom cele godine radila u DKC „Majdan“ na Senjaku, a koju su, uz podršku opštine i grada, besplatno pohađali mladi iz celog Beograda.

I ovo rok veče pratiće stručni žiri sastavljen od iskusnih muzičara i novinara, a nagrade najboljima sa sve tri smotre SVURF-a (teatar, likovna umetnost i rok muzika) biće dodeljene na završnoj večeri 22. decembra u Akademiji 28. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.